NOVO u BEOGRADU ... *** BABY's CLUB *** Po uzoru na jednu od najvećih diskoteka Las Vegasa, najbolji provod u centru Beograda!!

Veliki broj prisutnih među kojima je bilo i puno poznatih ličnosti ispratio je otvaranje novog kluba u Knez Mihajlovoj ulici pod imenom Baby’s.
Uz dobru muziku i skupoceni šampanjac, kako piše "Alo!", poznati su uživali u potpuno drugačijem ambijentu i atmosferi kluba Baby's koji se nalazi u Knez Mihajlovoj ulici.

Goste je na ulazu dočekivao gazda kluba Bojan Stamenković, a najviše osmeha je mamio glumac Dragan Marinković Maca.

Na slavlju povodom otvaranja novog mesta u samom srcu prestonice pojavile su se mnoge poznate ličnosti među kojima i Džej, Oliver Mandić, Nikola Sarić Sajko sa devojkom Milicom Cerović, voditeljka Iva Smiljanić, voditelj i novinar Aleksandar Jovanović, pevačica Mika Kostić, Dejan Matić, Katarina Duvnjak Kaja sa drugom iz kuće "Velikog brata“ manekenom Petrom Perovićem, Goran iz "Ok benda", bivše misice Jelena Marković i Mirjana Božović, Milan Kalinić...

Veselo je bilo do ranih jutarnjih časova, a u Beogradu sada postoji još jedan novi klub u sezoni koju već možemo nazvati "ona kada je otvoreno dosta novih klubova".

ZATO SADA POZIVAMO I VAS DA NAM SE PRIDRUZITE ... :))))

▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

 

 

Club BABY'S PROGRAM :

-Pet: Tijana Dapcevic
-Sub: Blah Blah Bend

Info i Rez:
★ Djole: 064 50 33 417