[ Generalna ] 01 Novembar, 2010 19:42
U toku vrlo uspešnih 15 godina, sa plejadom poznatih i popularnih gostiju iz sveta politike, umetnosti, domaće i svetske estrade, klub je nekoliko puta renoviran i usavršavan, da bi poslednja koncepcija, od septembra 2008, bila sa promenom imena kluba u RICH.
 
 
 
 
Sadašnja koncepcija je svežija, mladalačka i atraktivnija. Akcenat je na živoj muzici i dnevnim promenama programa i onih koji nastupaju. Česte su promocije i snimanja spotova najpoznatijih estradnih umetnika, kao što su: Ceca Ražnatović, Mira Škorić, Maja Marijana, Alka Vujica, Dado Polumenta, i drugih, kao i proslave uglednih firmi – Svet, Delta, Cepter, Coca-Cola, i drugih. Snimani su filmovi, reklamni spotovi, emisije "Crni biseri" Vanje Bulića, dodele nagrade "PALMA" (koju je i sam klub osvojio)...
 
 
 
Ovo je idealan klub za izlazak, savršena atmosfera, odličnan program:
 
Club RICH PROGRAM :
-Uto: Veče 90' tih
-Pet: Ivana Selakov
-Sub: Ana Kokić

Info i Rez:
★ Djole: 064 50 33 417
 
Savršen prostor. Zato se nemojte iznenaditi ako rezervacije nestaju već rano popodne, rezervišite na vreme!
[ Generalna ] 01 Novembar, 2010 19:31
U Beton hali na Savskom pristanistu otvoren je * CLUB MAGACIN *
 
 
 
Pored svog osnovnog sadržaja – bara i diskoteke koji funkcionišu samo vikendom, fleksibilan enterijer Magacina pruža mogućnost organizovanja različitih kulturnih i korporativnih događaja tokom radnih dana, što je odraz svetskih trendova u ugostiteljstvu i industriji zabave.
 
 
U pažljivo osmišljenoj igri prepliću se, sudaraju ili dopunjuju - sirovo i sofisticirano, asketsko i raskošno, minimalističko i eklektično, modernističko i barokno, jevtino i skupo, tamno i svetlo, kao simbolična ilustracija generacije sazrelih mladih ljudi, kojoj je klub i namenjen.
 
U prostoru vas čekaju brojne nelogičnosti. Grubo obrađeni zidovi u teksturi betona, sa nasumičnim tragovima automobilske gume pozadina su za dekadentne satenske draperije boje starog zlata.
 
Buržoaskim srebrnim svećnjacima podsmevaju se nazivi ljudskih grehova ispisani sijalicama kao reklame iz luna parka. 
 
Linije drvenog nameštaja iz 50.-tih po uzoru na kabinete socijalističkih funkcionera poslužile su kao inspiracija za stolove od crnog stakla za kojima danas možete zamisliti mladu urbanu elitu bilo koje prestonice u svetu. Postavljene na grubi industrijski pod sa silikatnim opiljcima koji potseća na sveže postavljen njujorški asfalt, elegantne zelene kožne fotelje sa hromiranim detaljima u lounge zoni kluba ne evociraju toplu atmosferu kućnog ambijenta, već jasno sugerišu da ste na ulici, na sceni, u javnom prostoru gde vas i drugi vide, i od vas očekuju da učestvujete u zajedničkoj atmosferi i dobrom raspoloženju.
 
Osnovnu ambijentalnu rasvetu kluba predstavljaju lusteri sa kuglama od opal stakla koje generacije rođene do osamdesetih pamte iz menzi, skolskih učionica i hodnika državnih institucija, kao jedan od sveprisutnih soc-realističnih elemenata naše svakodnevice.
 
U ponoć, kada se lounge-bar transformiše u noćni klub, kontrolu nad koloritom ambijenta preuzima dizajner svetla, uz pomoć profesionalne klubske rasvete.
Dj je je novi Bog. Data mu je moć da upravlja energijom kluba. Uzdignut na pijedestal – galeriju, ima najbolji pogled na uzavrelu atmosferu i reakcije publike, što je veoma važno za uspostavljanje kontakta i osluškivanje raspoloženja prisutnih.
 
 

Reč je o foto-montaži koja dekonstruiše, a zatim ponovo sklapa u celinu različite industrijske motive beogradskih obala sa nekoliko desetina fotografija u kolaž sasvim nove estetske vrednosti.
Kao pandan ovom zidnom motivu koji prica o tome ko smo i odakle dolazimo, zonu toaleta krasi print gvatemalske džungle, kao simbol eskapizma generacije i maštanja o begu u bolji svet.

Zbog neočekivanog egzotičnog ambijenta, kao i nepostojanja podela na muške i ženske prostorije, rotonda toaleta je zamišljena i kao mesto okupljanja, predaha i komunikacije.
Ambijent kluba Magacin u posetiocima budi energiju koja garantuje dobar provod, vedrinu, neposrednost i komunikativnost sa okolinom, ali i osećaj pripadnosti svetu, zelju za chic odevanjem, elegancijom i potrebu za ispoljavanjem ličnog glamura, koji svako od nas nosi u sebi, ali nema svakodnevno priliku da mu da oduška.

Klub Magacin, Karađorđeva 2-4, Beograd
 
Info i Rez:
★ Djole: 064 50 33 417
 
 

[ Generalna ] 01 Novembar, 2010 19:18

Nekadašnji Bus u Aberdarevoj, nadomak Pete beogradske gimnazije danas nozi naziv "Mistique". Mistique zaista ima neobičnu ekipu i dinamiku. Ima dovoljno prostora za par stotina ljudi, a ekipa je 20+ i uvek je spremna za dobar provod.

Klub je poznat po živim svirkama i fenomenalnom provodu. Poznata imena beogradskog clubbing-a zadužena su da atmosferu dovode do usijanja 4 dana u nedelji, pa se ovde obično dočekuju zore. Ako se odlučite za Mistique nikako ne možete pogrešiti!

 

 


 

 

 Izdvajamo PROGRAM ovog kluba u toku nedelje :

 

 

-Pon: Nemanja Staletović i Snežana Nešić

-Sre: Marina visković i Nenad Jovanović

-Pet: Ana Kokić i Davor Jovanović

-Sub: Ćemo i Gost Iznenađenja

 

Info i Rez:

★ Djole: 064 50 33 417