Mr. Stefan Braun je, po mnogo čemu, jedinstven klub u Beogradu, specifičnog duha, originalne lokacije i pažljivo odabrane muzičke koncepcije.

 

Vrata kluba su se prvi put otvorila 22. decembra 2002. godine, da bi do tada, zahvaljujući kvalitetnoj usluzi, pažljivo odabranoj muzici i ogromnoj količini pozitivne energije, Mr. Stefan Braun, veoma brzo zauzeo jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Kroz godine postojanja, uložen je veliki trud da se svi gosti dobro zabave i opuste od svih stega svakodnevnog života i problema. Ideja i koncepcija kluba je da Beograđanima pruži nešto potpuno novo i zabavno.

  

Sinoć sam baš prvi put bio u klubu Mr.Stefan Braun , i oduševio sam se atmosferom i ljudima koji se penju i luduju po šankovima. Iskrslo je nešto sinoć na mestu gde sam trebao da izađem , pa smo ja i drugar završili na 9-tom spratu zgrade broj 4 , u Nemanjinoj ulici. Divan pogled Beograda.

"Mr.Stefan Braun" je jedini bar  u gradu koji se nalazi na 9 spratu i u koji ulazite direktno iz lifta. Ogroman šank na sredini , prepun šarmantnih barmena je centralno mesto kluba gde se pravi veliki broj koktela. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu u klubu dovode do tačke ključanja, kada i većina gostiju, pretežno atraktivne devojke ,oskudno odevene, završe igrajući na šanku. Klub radi svih sedam dana u nedelji i ima raznovrsne tematske programe i to do ranih jutarnjih časova. 

 

 

   

 

Mr.Stefan Braun PROGRAM :
Pon: Humanitarno vece
Uto: Dens'90 Jack is back
Sre: Karaoke Night
Čet: Index party za studente
Pet: Aps' & Down
Sub: House Saturday Delirium
Ned: Makao Band

Info i Rez:
★ Djole: 064 50 33 417