U Beton hali na Savskom pristanistu otvoren je * CLUB MAGACIN *
 
 
 
Pored svog osnovnog sadržaja – bara i diskoteke koji funkcionišu samo vikendom, fleksibilan enterijer Magacina pruža mogućnost organizovanja različitih kulturnih i korporativnih događaja tokom radnih dana, što je odraz svetskih trendova u ugostiteljstvu i industriji zabave.
 
 
U pažljivo osmišljenoj igri prepliću se, sudaraju ili dopunjuju - sirovo i sofisticirano, asketsko i raskošno, minimalističko i eklektično, modernističko i barokno, jevtino i skupo, tamno i svetlo, kao simbolična ilustracija generacije sazrelih mladih ljudi, kojoj je klub i namenjen.
 
U prostoru vas čekaju brojne nelogičnosti. Grubo obrađeni zidovi u teksturi betona, sa nasumičnim tragovima automobilske gume pozadina su za dekadentne satenske draperije boje starog zlata.
 
Buržoaskim srebrnim svećnjacima podsmevaju se nazivi ljudskih grehova ispisani sijalicama kao reklame iz luna parka. 
 
Linije drvenog nameštaja iz 50.-tih po uzoru na kabinete socijalističkih funkcionera poslužile su kao inspiracija za stolove od crnog stakla za kojima danas možete zamisliti mladu urbanu elitu bilo koje prestonice u svetu. Postavljene na grubi industrijski pod sa silikatnim opiljcima koji potseća na sveže postavljen njujorški asfalt, elegantne zelene kožne fotelje sa hromiranim detaljima u lounge zoni kluba ne evociraju toplu atmosferu kućnog ambijenta, već jasno sugerišu da ste na ulici, na sceni, u javnom prostoru gde vas i drugi vide, i od vas očekuju da učestvujete u zajedničkoj atmosferi i dobrom raspoloženju.
 
Osnovnu ambijentalnu rasvetu kluba predstavljaju lusteri sa kuglama od opal stakla koje generacije rođene do osamdesetih pamte iz menzi, skolskih učionica i hodnika državnih institucija, kao jedan od sveprisutnih soc-realističnih elemenata naše svakodnevice.
 
U ponoć, kada se lounge-bar transformiše u noćni klub, kontrolu nad koloritom ambijenta preuzima dizajner svetla, uz pomoć profesionalne klubske rasvete.
Dj je je novi Bog. Data mu je moć da upravlja energijom kluba. Uzdignut na pijedestal – galeriju, ima najbolji pogled na uzavrelu atmosferu i reakcije publike, što je veoma važno za uspostavljanje kontakta i osluškivanje raspoloženja prisutnih.
 
 

Reč je o foto-montaži koja dekonstruiše, a zatim ponovo sklapa u celinu različite industrijske motive beogradskih obala sa nekoliko desetina fotografija u kolaž sasvim nove estetske vrednosti.
Kao pandan ovom zidnom motivu koji prica o tome ko smo i odakle dolazimo, zonu toaleta krasi print gvatemalske džungle, kao simbol eskapizma generacije i maštanja o begu u bolji svet.

Zbog neočekivanog egzotičnog ambijenta, kao i nepostojanja podela na muške i ženske prostorije, rotonda toaleta je zamišljena i kao mesto okupljanja, predaha i komunikacije.
Ambijent kluba Magacin u posetiocima budi energiju koja garantuje dobar provod, vedrinu, neposrednost i komunikativnost sa okolinom, ali i osećaj pripadnosti svetu, zelju za chic odevanjem, elegancijom i potrebu za ispoljavanjem ličnog glamura, koji svako od nas nosi u sebi, ali nema svakodnevno priliku da mu da oduška.

Klub Magacin, Karađorđeva 2-4, Beograd
 
Info i Rez:
★ Djole: 064 50 33 417