Naziv Nove Godine: TDI Black & White Fantasy

Naziv Objekta: Genex IMPULSE HALL

Adresa: Vladimira Popovića 10, 11070 Novi Beograd

Cena karte: 28 evra, ALL INCLUSIVE

Telefon: 064.50.33.417

OPIS:

Black & White, crno ili belo?

Od nastanka vremena, svet je bio podeljen na vladavinu svetlosti i tame, a svaki čovek je dobio slobodnu volju da odabere stranu za sebe. Legenda kaže da kada se čovek u svome srcu odluči za jednu stranu, on prima energiju te strane i ta odluka ostaje zauvek. On postaje svetlost ili tama.

Ovaj event gledamo metaforično samo kroz CRNO I BELO, u novogodišnjoj noći utonimo u crno-beli svet.

Kada se rodimo, prvo sto naučimo je da postoje, dve strane, dva doba dana, dva pola, dva načina zivota, dva zagrobna života, ceo naš život se ogleda u tome da ja na nama samima da izaberemo i odlučimo sta želimo . . .  
Život i ako je pun kolorita i raznih nijansi na kraju, uvek bi se postavilo pitanje na koje postoje samo dva odgovora: levo ili desno, dan ili noć, muško ili žensko, raj ili pakao, crno ili belo . . . 
Ulaskom u 2010. započeli smo jedno mistično putovanje, jednu potragu u nama koja još uvek nije okončana. Preko 3500 ljudi u crno belom svetu je prošle novogodišnje noći u Expo centru tragalo za svojom crnom ili belom stranom. Potragu je upotpunio audio vizuelni  performans svetskih DJ-eva koji su te noći gostovali u Expo centru. Belgrade Black & White doček nove godine je ne samo žurka nego brend koji je obeležio evropski način ulaska u novu godinu.

Posle proslogodišnjeg megalomanskog uspeha Belgrade Black & White Fantasy – ove godine fantazija se nastavlja. Ako prošle godine niste odabrali koja je vaša boja možete to učiniti ulaskom u 2011. Doček nove godine "TDI Belgrade & Black And White Fantasy 2011" u  Impuls Hall nešto o čemu su mnogi maštali tokom cele godine i željno iščekivali je konačno tu. 

Crno ili belo ????
POTRAGA SE NASTAVLJA !!!

Ove godine saradnja Žan Agency-a i Fantasy-a odlazi 3 koraka dalje i uz TDI Radio, najslušaniji radio u zemlji, organizuje nastavak nezapamćenog spektakla koji se održao u Expo centru 2010. a ove godine u Impulss Hall-u  zabavljaće Vas svetske DJ zvezde koje se mogu videti samo uz nas. Nezaobilazna domaća podrška TDI DJ crew uz DJ Maliku koja je Expo centar dovela do usijanja i DJ Walterwall-a ( UK LONDON ) jedan od rezidenta MINISTRY OF SOUND I HED KENDI koji ce svojim dugogodišnjim iskustvom koje je stekao puštajući muziku uz najeminentnije svetske dj-eve na različitim krajevima sveta uciniti da TDI Black& White Fantasy bude dogadjaj o kome će se pričati u narednim generacijama . . .

 

LINE UP:

20h - Otvaranje kapija

20 - 22h – Zagrevanje

22 - 23 h Uvodni set DJ Walterwall fantazija se priblizava

23 - 01h TDI Crew -  We make a groove Ulazak u 2011. kroz Crno-Beli Svet

01 - 02h DJ Malika - WHITE TIME eksplozija seksipila i harizme

02h do ranih jutarnjih casova DJ Walterwall - BLACK TIME zavrsni set!

WHITE VIP

Prostor specijalno konstruisan za ovaj performans činiće srce samog događaja. Za sve one koji žele da budu bliski učesnici samog događaja a ujedno imaju svoju privatnost White VIP je pravo mesto za vas.

Vizuelno opremljen i brendiran sa dominantnim motivima bele boje činiće u hali kao i u prirodi glavnu suprotnost crnoj boji odnosno Black VIP-u koji će biti smešten nasuprot njega.

Korisnici White VIP-a imaju uključeno u ceni karte ULTRA ALL INCLUSIVE paket koji obuhvata širok spektar stranih pića koje će biti služeno tokom cele noći u neograničenim količinama. Mesta su ograničena kao i pozicije separea i barskih stolova.

Svi korisnici White VIP-a dobiće na ulazu specijalno prilagođene narukvice koje će im pružiti mogućnost prelaska sa VIP sektora u glavni sektor dešavanja. Dress code je zasnovan na beloj boji …

Cena karte je 50 evra (u dinarskoj protiv vrednosti 1 EVRO = 110 DINARA) u koji je uključen pomenuti ULTRA ALL INCLUSIVE.

Karte za VIP neće biti puštene u slobodnu prodaju nego isključivo na prodajnom mestu Inpulse Hall-a ili preko navdenog broja telefona

Postoji opcija rezervacije separea i barskih solova!

 

 

 

BLACK VIP

Black VIP je postor u staklu, smešten u centralnom delu hale koji je izdvojen sa posebnim ulazom, wc-om, šankom, garderobom, koji ima pogled na ceo događaj.

Vizuelno opremljen i brendiran sa dominantnim motivima crne boje činiće u hali kao i u prirodi glavnu suprotnost beloj boji, odnosno White VIP-u koji će biti smešten nasuprot njega.

Korisnici Black VIP-a imju uključeno u ceni karte ULTRA ALL INCLUSIVE paket koji obuhvata širok spektar stranih pića koje će biti služeno tokom cele noći u neograničenim količinama. Mesta su ograničena kao i pozicije separea i barskih stolova.

Svi korisnici Black VIP-a dobiće na ulazu specijalno prilagođene narukvice koje će im pružiti mogućnost prelaska sa VIP sektora u glavni sector dešavanja. Dress code je zasnovan na crnoj boji.

Cena karte je 50 eura (u dinarskoj protiv vrednosti 1 EVRO = 110 DINARA) u koji je uključen pomenuti ULTRA ALL INCLUSIVE.

Karte za VIP neće biti puštane u slobodnu prodaju nego isključivo na prodajnom mestu Inpulse Hall-a ili preko navedenog broja telefona. Postoji opcija rezervacije separea i barskih stolova.

Cena karte ili cena CLASIC karte je 28 evra u predprodaji (u dinarskoj protiv vrednosti 1 evro = 110 din)

U cenu CLASIC karte je uračunat paket ALL INCLUSIVE što čini širok spektar domaćih i pojedinih stranih alkohonih i bezalkoholnih pića koja će biti služena tokom cele noći.

Dress code ja zasnovan na crnoj i beloj boji. Postoji opcija rezervacije barskih stolova po ceni od 50 eura (po grupi). Broj stolova je ograničen.

Proslogodišnji “Black & White fantasy” 2010 je održan u EXPO CENTRU XXI. Ove godine organizacija “Black & White Fantasy” odlazi korak dalje i seli se na lokaciju poznatu kao “stakleni” deo Beograda, smešten u samom srcu poslovnog dela naše metropole - “Impuls Hall Hotela Continental”. Ovaj prostor se dugi niz godina držao dalje od očiju javnosti i bio polu zatvorenog tipa.


Njegov autentični enterijer i nepravilni oblik pružaju neograničene mogućnosti transformacije za ovaj jedinstveni vizuelni ugođaj i dominaciju crno belih motiva koji će vas voditi kroz predstojeću Novogodišnju noć.


Sa 2.500 m2 multi-funkcionalnog prostora sa potpornim stubovima, Impuls Hall je idealan za manje sajmove i manifestacije srednje veličine. Pregradni zidovi daju vam mogućnost da prostor adaptirate po vašim željama, visoki plafoni omogućavaju postavljanje banera i rasvete, dok podni medija kanali omogućavaju tehničke prikljičke u svakom delu hale bez uticaja na estetiku manifestacije. Zbog svog nepravilnog oblika Inpuls hall pruža velike mogućnosti fleksibilnosti I dizajnerskih inovacija. Svi uslovi su ispunjeni da vaš kreativni tim organizuje događaj o kojem ste uvek maštali.

 

Prostor može biti prilagođen za potrebe konferencije, kongresa i seminara manjih ili većih razmera, koji mogu da ugoste i preko 2.500 učesnika, a koncerti i do 5.000 posetilaca.